Voorafgaand aan de draaidag houden we een gesprek ter kennismaking. Hierin worden de wensen besproken die ik later uitwerk in een callsheet. Hierdoor staat op papier wat de wensen zijn en hoe dit gevisualiseerd wordt. Meer over de draaidag, montage en verzending vind je hier.
De prijzen zijn inclusief 21% btw en inclusief 50 km reiskosten. Moet ik verder reizen dan 50 kilometer dan wordt er 0,30 euro per kilometer gerekend. Bekijk hier de tarieven.
Ik vraag altijd een aanbetaling van 50% voorafgaand aan de draaidag.
Het ligt er maar net aan wat voor draaidag er is gepland maar bij een lange draaidag zou een hapje mee eten helemaal fantastisch zijn. Ik vraag altijd van tevoren of dit mogelijk is, zo niet: dan neem ik gewoon mijn eigen eten mee.
Bij bedrijfsvideo’s spreken we een oplevertermijn af. Bij trouwvideo’s wordt de video maximaal 6 (laag seizoen) tot 10 weken (hoog seizoen) later geleverd. New born films worden binnen 10 dagen geleverd.

Doorgaans laten de meeste bedrijven, bruidsparen en ouders mij vrij in de muziekkeuze. Wel vraag ik altijd om een aantal nummers om de smaak te peilen. Door mijn ervaring weet ik goed welke muziek bij welke video past. Daarnaast zijn er rechten op het gebied van muziek die kunnen worden afgekocht. Deze muziekkosten zitten bij een korte trouwclip en new born video inbegrepen. Deze kunnen hierdoor ook online geplaatst worden.

Bij een bedrijfsvideo wordt er gebruik gemaakt van rechtenvrije muziek, of in overleg muziek waar additionele kosten bijkomen.

Helaas is dat niet mogelijk. Voor video’s geldt dat als jullie mij vragen als videograaf, ik de hele dag voor jullie reserveer. Tussendoor is een onbetaalde pauze dus niet mogelijk.
Ik film met een Canon 60D, met verschillende lenzen en diverse statieven. Ander apparatuur gebruiken is in overleg mogelijk.
Zeker! Neem even contact op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden en kan ik een offerte op maat maken, waarin de toeslag voor de reis- en verblijfskosten verwerkt is.
Je zal me niet in een joggingbroek zien komen opdagen, maar comfortabel moet de kleding wel zijn. Kleding moet namelijk wel geschikt zijn om allerlei soorten shots te maken om de beelden zo goed mogelijk vast te leggen. Meestal houdt dit in, donkere, onopvallende kleding.
Gelukkig ben ik niet vaak ziek, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen. Bij een bedrijfsvideo en new born video wordt, waar mogelijk, de draaidag verplaatst. Bij een trouwfilm zal ik in mijn netwerk vervanging regelen.
Dat is zeker mogelijk. Voor een kleine meerprijs zal er een tweede videograaf geregeld worden.
Bij zowel bedrijfsvideo’s als trouwclips wordt er één correctieronde gehanteerd. Dit houdt in dat er nog kleine aanpassingen in de edit gemaakt kunnen worden. Bij een new born film is dit niet mogelijk.

Neem voor meer informatie even contact op.