Mama Annelies blikt terug op de newborn film (geboortevideo) van Fiebe

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Inmiddels is baby Fiebe van Annelies (Mamalogisch) alweer 9 maanden. Een mooi moment om terug te kijken op de newborn film die ik voor hun heb gemaakt. Deze film was extra bijzonder: er was muziek op maat gemaakt die onder de video kon. Normaal geef ik de keuze uit een aantal nummers, maar als er al muziek op maat is gemaakt speciaal voor de kleine: dan moet dat er natuurlijk onder!

“De newborn film van Fiebe bekijken we nog regelmatig. We zijn nog steeds heel blij dat we het hebben gedaan en vonden het heel leuk! Uit de omgeving kwamen ook leuke en liefdevolle reacties op de film. Mensen waren erg enthousiast over de video. Het kleine is zo uniek. Het kleine hummeltje met die zachte bolle hap snap wangen. Ik verlang echt heel erg terug naar die tijd. Voor Fiebe vind ik het later ook heel waardevol. Hoe gaaf is het als je je eigen video hebt met je ouders die nog stralend jong zijn. Dat moet heel leuk zijn. Ik geniet heel bewust van de tijd dat hij zo klein is. Twee keer knipperen met je ogen en hij is een jaar. Voor mijn gevoel was ik vorige week nog zwanger, het was een magische tijd. Wil hem nog wel 10 keer over doen!”

Ook een newborn film van jullie baby? Bekijk dan hier mijn werkwijze, info en video’s.

Een newborn film kun je gebruiken als modern geboortekaartje (het gewicht, datum etc. kan ik toevoegen in de video), maar ook als waardevolle herinnering. De tijd gaat ontzettend snel en hoe waardevol als je op de eerste momenten kunt terugblikken. Extra leuk: een professionele video van jouw zoon of dochter die hij of zij later terug kan kijken: zo zag het er vroeger uit. Hoe bijzonder is dat?

Laat een Reactie Achter