New born film Geboortevideo – Lola

Geplaatst in: Uncategorized | 0

new-born-film-lola-dream

Geboortevideo
Op 13 februari 2016 mocht ik de lieve new born Lola vastleggen in Wijk bij Duurstede. Lilian en Mido waren twee weken hiervoor trotse ouders geworden van Lola en vlak voor de bevalling nog even verhuisd: pittig!

Al direct was te zien hoe veel liefde Lola kreeg, kusjes, knuffeltjes: de 3 waren onafscheidelijk. Naast de ‘standaard’ new born video elementen hadden Mido en Lilian het leuke idee om een hand- en voetafdruk te maken, die natuurlijk ook in de new born film zou komen. Super leuk idee dus dat gingen we natuurlijk doen! Ik had zelf al eerder een hand- en voetafdrukje als kraamcadeau gegeven, maar nog niet eerder gezien hoe dit in zijn werk gezien (je zou denken, appeltje eitje). Lola was rustig, had net lekker rustig zitten eten en dus zouden haar handen en voetjes lekker ontspannen zijn. Al met al, na een paar pogingen, lukte het om een mooie afdruk te krijgen in het gips!

new-born-film-lola-afdruk

new-born-film-lola-voetje

 

Na de draaidag ging ik snel aan de slag voor de montage en dat was natuurlijk zeker geen straf. Zo veel liefde die ik op beeld had gezet en schattige babyvoetjes en handjes. De video kon al na drie dagen worden afgeleverd en wat zijn ze er blij mee. Overladen met complimentjes, wat me altijd toch doet blozen maar vooral een ontzettend goed gevoel geeft!

“Het filmpje is geweldig! De tekst komt zo goed overeen met de shots die je ziet” zeiden Mido en Lilian, en laat dat nou net de bedoeling zijn 🙂

Bekijk de video hieronder:

Wil jij ook zo’n new born video? Klik dan hier.

Laat een Reactie Achter