New born film – Skye

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Al vroeg tijdens haar zwangerschap benaderde Alice mij. Ze was in verwachting van hun tweede kindje: een meisje! Ze vond een new born film een hele mooie manier om hun kleintje vast te leggen. Daarnaast was het extra speciaal: want hun kleine mannetje kreeg een zusje erbij. De eerste waardevolle momenten met hun vieren kon ik dus vastleggen. Als grote broer was hij natuurlijk ook super trots, waardoor hij geregeld even kwam kijken hoe het met zijn kleine zusje ging 😉 Het mooie van de eerste momenten van een new born vast leggen vind ik dat er zoveel liefde van af straalt!

new-born-film-geboortevideo-skye

De kleine details vind ik altijd mooi om vast te leggen. Denk hierbij aan (geboorte)kaartjes, maar natuurlijk ook aan de kleine voetjes en handjes van de baby: iets wat ook zó snel gaat. Inmiddels is de kleine alweer een paar maanden oud en elke keer denk ik weer: ze worden zo snel groot! Hoe mooi dus dat je dan de eerste momenten als ouders hebt vast laten leggen! Een new born video is dan ook echt een herinnering voor altijd. Leuke bijkomstigheid: hoe wij nog de fotoboeken inbladerden om te laten zien: “Zo zag je er uit toen je nog klein was”, kunnen ouders met een new born film het op een hele andere manier laten zien die een nog grotere lading geeft.

handje-baby-new-born-film-geboortevideo-skye

geboortekaartje-new-born-film-geboortevideo-skye

Bekijk de new born film van Skye hieronder:

Ben jij zwanger en wil je ook graag een new born film van de eerste momenten met jullie kleintje? Kijk dan even op deze pagina over een new born video. Stuur me gerust een mailtje zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kraamcadeau – new born video

Tip: een new born film is natuurlijk ook ideaal als kraamcadeau voor een vriendin die zwanger is! Hoe origineel cadeau is dat 🙂

 

Laat een Reactie Achter