Wie is de videograaf achter de camera?

Aangenaam! Ik ben Manon en woonachtig in het karakteristieke Haarlem. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn opleiding heb ik mijn passie en liefde voor beeld verder ontwikkeld en veel ervaring opgedaan. Daarom was de volgende stap eigenlijk direct duidelijk: nog meer video’s maken! Wat mij zo aanspreekt aan video is, naast dat ik het zelf fantastisch vind om te doen, dat ik mensen blij kan maken met het eindresultaat. Zo wordt een bruiloft vastgelegd op foto’s, maar op film kan je de bruiloft pas echt weer herbeleven. Ook de positieve reacties na het vastleggen van bijvoorbeeld een evenement zijn voor mij goud waard.

Inmiddels mag ik mijzelf alweer 3 jaar trouwvideograaf noemen en het is waar wat ze zeggen: time flies when you’re having fun! Het vastleggen van bruiloften doe ik nog steeds met heel veel liefde!

Apparatuur

Ik maak gebruik van de SONY A7SII. Deze camera is op dit moment 1 van de beste compacte videocamera’s. De kwaliteit is super en door het kleine formaat ben ik heel mobiel. Een bijkomende handigheid: ik zit niet vast aan één lens en kan dus gewoon wisselen. Doordat de camera licht van gewicht is en klein, ben ik in staat om vrij rond te lopen en kan ik alle details goed op beeld vastleggen.

Bekijk meer over een trouwfilm, bedrijfsvideo of new born film.

manon-videograaf-videocameraManon-trouwvideograaf-videograaf-haarlem

Ik ben enthousiast en wil graag weten wat je voor mij kunt betekenen!