Reviews van trouwfilms kan je vinden op The Perfect Wedding. Hieronder heb ik daarnaast nog een aantal reviews opgesomd.

Mint Deer Videoproductie
 

Bedrijfsvideo en eventiveo – Aranka van Main Capital Partners

Manon heeft ons geholpen bij het maken van 5 bedrijfsvideo’s voor het Main Software 50 event 2016 en een video van het event zelf. De samenwerking verliep super vanaf het eerste gesprek tot aan het opleveren van de filmpjes. De films zijn van goede kwaliteit en bevatten precies de informatie en beeldende ondersteuning die we voor ogen hadden.

Trouwfilm – Bazilia en Lorenzo

Mint Deer heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd op beeld. Niet alleen de details, maar vooral ook de emoties en de belangrijke momenten die onze trouwdag signeren. De mensen die onze weddingclip hebben gezien waren lovend en enkelen hebben zelfs een traantje weggepinkt (zelfs mensen die niet aanwezig waren). Dit dus mede door het prachtige filmwerk 🙂

New born film – Lola

Manon heeft op een hele leuke manier bij ons thuis onze kleine meid Lola vast gelegd. Tijdens de opnames konden we heerlijk ons ding blijven doen en volledig ons zelf zijn en heeft ze hele mooie details vast gelegd. Het resultaat kregen we erg snel toe gezonden en we zijn erg blij met de mooie herinnering.

Trouwfilm – Yvonne en Hans

Manon heeft onze trouwdag fantastisch en heel treffend weergegeven. Ze is heel vriendelijk en bescheiden, lijkt soms onzichtbaar en toch ‘pakt’ ze alle mooie momenten loepzuiver met haar lens. Wij hebben een super ontroerende trouwfilm en kunnen onze mooiste dag keer-op-keer opnieuw beleven!

New born film – Mare

Onze new born film was super snel af. Wij en onze vrienden en familie vinden de video super mooi!

Trouwfilm – Manon en Appie

Het filmpje dat we als eindproduct hebben gekregen is echt geweldig, zo’n mooie herinnering! Het geeft echt precies weer hoe wij die dag ervaren hebben, en niemand die het filmpje zag kon het drooghouden 🙂

Bedrijfsfilm Hogeschool van Amsterdam – Jacolien

Goede samenwerking en mooi resultaat! De video’s zijn creatief én inhoudelijk.