Trouwclip
€1449
6 uur aanwezigheid
Trouwvideo van 4-6 minuten
Preview van 30-60 seconde
1 correctieronde
Levering digitaal en op USB
Inclusief 50 km reiskosten
Extra bij te boeken: lange trouwfilm van +-10 minuten
Bedrijfsvideo
€599
Korte video
1 correctieronde
Digitaal aangeleverd
Offerte op maat (prijs afhankelijk van uren videografie en wensen)
Inclusief 50 km reiskosten
New born film
€299
2 uur videografie
Videografie van +- 2 uur
+- 1 minuut new born film
5 videostills
Digitaal aangeleverd
Inclusief 50 km reiskosten

 

* Exclusief reiskosten. Mint Deer Videoproductie neemt 50km voor eigen rekening. Daarna: 0,30 euro per gereden kilometer.

Tarieven trouwfilm

Prijzen zijn inclusief btw. Wil je bijvoorbeeld 8 of 10 uur aanwezigheid of naast een korte trouwclip ook een lange trouwfilm dan kan dat natuurlijk ook! Ik maak graag een offerte op maat.

Je hebt al een trouwclip vanaf 1449 euro. Dit gaat om een aanwezigheid van 6 uur en je krijgt dan een korte clip van 4-6 minuten. Je krijgt de video digitaal en in een mooie verpakking thuis gestuurd. Het tweede pakket heeft dezelfde inhoud alleen gaat het dan om een aanwezigheid van 8 uur. Wil je liever naast een korte clip van 4-6 minuten ook een langere trouwfilm? Dan kan dat uiteraard ook! Ik maak dan een offerte op maat voor jullie. Alle trouwvideo’s hebben 1 correctieronde, waarin kleine aanpassingen in de edit gemaakt kunnen worden. De pakketten voor de trouwvideo zijn uiteraard uit de breiden naar meer uren. Ook bestaat er een mogelijkheid voor een extra trouwvideograaf.

  • Ik werk graag samen met Evelien Hogers: een leuke fotograaf.
  • Trouwen in het buitenland? Ik ben gek op reizen en leg dan ook graag jullie destination wedding vast! Vraag hiervoor een offerte op maat aan via het contactformulier.

Tarieven new born film

Een new born film kost 299 euro inclusief btw. Bij een new born (pasgeborene) film ben ik zo’n 2 uur aanwezig en kom ik bij jullie thuis. Je krijgt een gemonteerde video van je kleine spruit die ongeveer één minuut duurt en 5 videostills. Er is hierbij geen correctieronde mogelijk.

Tarieven bedrijfsvideo of aftermovie

Een bedrijfsvideo of aftermovie heb je al vanaf 599 euro, exclusief btw. Hierin zit één correctieronde verwerkt, mocht je toch nog een kleine aanpassing willen in je video. Voor jouw bedrijfsvideo kan een offerte op maat worden gemaakt die aansluit bij jouw wensen.

Ik ben enthousiast en wil graag weten wat je voor mij kunt betekenen!