Trouwfilm – Gerwin & Laura – bruiloft videograaf

Geplaatst in: Uncategorized | 0

bruiloft-videograaf-laura-gerwin

Gerwin en Laura trouwden in Rijssen. De dag begon bij het klaarmaken van Laura, bij het huis van haar ouders. Dit was even want anders dan de stad die ik gewend ben, want ik kwam terecht bij een boeren familie terecht. Mooie weilanden, koeien, paarden en een hele hoop ruimte! Laura had een prachtige jurk en zag er schitterend uit. Het ontmoetingsmoment was in de tuin van de ouders, een mooi moment waarbij Gerwin overdonderd was hoe mooi Laura er wel niet uit zag (wat een mooie bruid!).

ontmoetingsmoment-trouwfilm-laura-gerwin

De fotoshoot was op diverse mooie locaties. In de omgeving is er heel veel natuurschoon, dus ik kon mijn hart ophalen πŸ˜‰ Wat extra attributen zoals ballonnen en confetti maakte de beelden nog gaver. Oh en de dag: een heerlijk zonnetje, maar wel nog met wolkjes: perfecter kon niet!

trouwfilm-gerwin-laura-fotoshoot

trouwfilm-laura-gerwin

bruid-bruiloft-trouwfilm-laura

Laura en Gerwin trouwden in het stadshuis, waarna er ook nog een kerkceremonie werd gehouden. De ringen omdoen is altijd een grappig moment πŸ˜‰ Door de stress/warmte/spanningen is het vaak zo dat de vingers wat opzwellen en dan past die ring (die bij het passen toch echt perfecte paste?!?!) iets minder goed πŸ˜‰ Veel bruidegommen maken er gebruik van en maken er een luchtig moment van, dat weer leuke plaatjes oplevert πŸ˜‰ Sowieso stond deze dag echt in het teken van humor en veel lachen, niks geen gestresste bruid, alleen maar genieten van de dag!

bruiloft-videograaf-ringen

bruiloft-videograaf-laura-gerwin-kerk

Trouwfilm Gerwin en Laura:

Gaan jullie trouwen en hebben jullie ook interesse in een trouwfilm? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een trouwclip en/of trouwfilm op deze pagina en neem contact op om te kijken of jullie datum nog vrij staat!

Laat een Reactie Achter