Trouwclip – Laura en Barry- bruiloft videograaf

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Laura en Barry begonnen hun trouwdag apart van elkaar. Barry maakte zich klaar bij zijn ouders en Laura deed dit bij hun thuis. Dit was niet ver van elkaar vandaan, waardoor ik beide momenten kon vastleggen. Stiekem vind ik dat (uiteraard naast het ontmoetingsmoment en de ceremonie) één van de leukste momenten van de dag. Beiden gespannen en op het moment dat je je jurk aantrekt of de man het pak: dan krijg je het gevoel, ja vandaag is de dag, vandaag gaat het gebeuren! Extra leuk maakt het ook dat het bruidspaar deze momenten niet van elkaar ziet, pas na de bruiloft is dit het geval. Daarom raad ik bruidsparen altijd aan deze momenten vast te leggen, juist omdat het ook zo leuk is om van elkaar terug te zien.

Nadat ze beiden waren voorbereid was daar het moment om elkaar te zien: een mooi moment! Laura en Barry stapten in de limousine, dat was hun trouwvervoer naar de locatie toe. Hun ceremonie, het diner en het feest werd allemaal gehouden bij Villa Clementine in Purmerend. Een locatie waar ik nog niet eerder was geweest, maar wel een beetje verliefd op ben geworden. Veel ramen, veel licht, oude karakteristieke elementen en een mooie tuin: love it!

De ceremonie was mooi, met geloften naar elkaar en het zoontje van Barry die ook even werd getrouwd (zodat ze voor altijd met z’n vieren (inclusief de baby die nog geboren moest worden 😉 ) bij elkaar horen. Heel mooi en de kleine was natuurlijk super trots! Het diner bestond uit heerlijk eten en mooie speeches. Zo gaf de vader een speech die én heel mooi was en ook nog eens super grappig (dat zijn de beste!).

Zwangere bruid

Ah op de foto viel het je waarschijnlijk al op 😉 Maar Laura was hoog zwanger tijdens hun bruiloft! Bij de emotionele momenten gooide ze daarom al snel “Het zijn de hormonen!”  er uit 😉 Dit maakte hun dag natuurlijk extra bijzonder.

Foto’s op deze blog: Amber Brantjes Fotografie

Recensie trouwclip Laura & Barry

Recensie-trouwfilm-laura

Trouwclip van Laura en Barry:

Ook interesse in een trouwfilm? Bekijk dan eens de mogelijkheden op deze pagina en neem contact op om te kijken of jullie datum nog vrij staat!

Laat een Reactie Achter