Trouwfilm Lieke & Benny – 26 augustus 2016

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Lieke en Benny zijn twee geweldige mensen die van spelletjes houden. Hoe passend was het dan ook dat Lieke, Benny vroeg (jaja) tijdens een spelletjesavond. De weersverwachting voor de dag zelf hield het spannend, maar jeetje wat hadden ze het getroffen: droog en zelfs met zon! Takkie had een speciale rol op deze dag, Takkie wie? Takkie de hond.

Benny-lieke-trouwfilm

Je hebt stellen die een slapeloze nacht aan hun huwelijksdag overhouden, maar spanningen waren er bij dit stel niet. Slapeloze nacht dan weer wel, maar dat kwam eerder door de warmte (pfoeh, het was echt warm). Nadat Benny aan kwam rijden in de cabrio kever, was daar dan het moment: ze mochten elkaar nu zien. Benny strak in pak (wat weinig voorkomt) en Lieke in haar prachtige jurk. Vervolgens gingen we met een bootje varen. Het huis lag namelijk aan het water, dus we konden zo via de tuin het bootje in. En ja, Takkie ging natuurlijk ook mee, die vond het geweldig. Na de fotoshoot te hebben gehad op het water, was er plaats voor een snelle lunch en hup snel naar de trouwlocatie: de Boereplaats in Waarland. Van tevoren had ik al wat gegoogled en het zag er prachtig uit. Maar toen ik aankwam: wauw dit was veel mooier dan op de foto’s. Van appelbomen tot perenbomen, een hooischuur, een prachtig gedecoreerde tuin en uiteraard een heleboel vrienden en familie.

Benny-lieke-trouwfilm

Benny-lieke.Still014

Benny-lieke.Still002

Benny-lieke.Still003

Tijdens de ceremonie had Takkie een bijzondere taak: hij mocht de ringen brengen, of nouja de bruidsmeisjes want anders gaat het ook zo lastig. Het ringkussentje werd van zijn halsband gehaald en daar waren ze dan: de ringen. Ook weer geheel in het thema van hun dag: met een vingerafdruk. Lieke zei natuurlijk volmondig ja (twee keer zelfs) en Benny uiteraard ook. Na een flinke kus konden de getuigen tekenen en kon de taart worden aangesneden.

Het bruidsmeisje vond het allemaal wel interessant zo’n camera. Zelf had ze een camera van opa in haar handen waarmee ze al foto’s aan het maken was en af en toe zei ‘doe is dit, dat wil ik op de foto’. 6 jaar en nu al talent 😉 de video functie op de camera mocht dan ook niet onontdekt blijven, en haar grote glimlach na dat ze ook deze functie onder de knie had was geweldig.

Benny-lieke-trouwfilm

In de hooischuur konden we wat verkoeling krijgen, want inmiddels was het zonnetje volop doorgebroken. Ook hier was de kleine fotografe (of toch videograaf?) in spé bij aanwezig en maakte volop foto’s en video’s. Tot de batterij op was. ‘Opperdepop’ herhaalde ze me en rende direct naar opa om hem weer op te laden.

De dag werd (voor mij) afgesloten met cadeau’s die Lieke en Benny kregen, zoals een zelf gemaakt 30 seconds spel. Hoe geniaal is dat? Het was weer een prachtige dag en de reactie van Lieke en Benny op hun trouwclip maakte me glunderend naar mijn beeldscherm staren.

Laat een Reactie Achter