Wil je jullie bruiloft op film laten vastleggen door een videograaf? Goede keuze! De dag beleef je maar één keer en hoe zonde is het als je die niet op video hebt staan? De sfeer van de bruiloft kun je later in bewegende beelden terug kijken op de bank, waarbij je alle hoogtepunten van jullie dag weer beleefd. Heb je er al helemaal zin in gekregen? Bekijk dan de onderstaande trouwfilm voor een voorbeeld:

 

Ja, ik wil weten of mijn datum nog vrij is!

Voorbeeld korte trouwclip (+-4-6 minuten)

Voorbeeld lange trouwfilm (+-10 minuten)

Voorbeeld lange trouwfilm (+-10 minuten)

Kelly & Kevin

Persoonlijk en meedenkend! Zorgt voor ongelofelijk gave beelden van onze mooie dag!
Kijkt naar onze wensen en speelt hier op in. Dit maakt het helemaal af!

kennismaking-tekst

Voorafgaand aan jullie trouwdag houden we een gesprek ter kennismaking. Hierin worden de wensen besproken die ik later uitwerk in een callsheet. Hierdoor staat op papier wat de wensen zijn en hoe dit gevisualiseerd wordt.

draaidag-tekst

Op jullie mooiste dag van jullie leven zal ik aanwezig zijn om te filmen. Ik zal mij vooral op de achtergrond houden: het is tenslotte jullie dag.

montage-tekst

Na jullie bruiloft worden de beelden gemonteerd tot een mooie trouwfilm. +- 8 tot 12 weken na de bruiloft is de trouwfilm af en wordt deze aan jullie getoond. Bij jullie trouwfilm wordt er 1 correctieronde gehanteerd waarbij kleine aanpassingen gedaan kunnen worden.

verzending-tekst

Na goedkeuring wordt de trouwvideo online aangeleverd. De trouwfilm krijgen jullie daarnaast ook nog op een USB in luxe Mint Deer Videoproductie USB doosje thuis gestuurd.

usb-doos-trouwfilm-trouwvideograaf-videograaf-trouwclip

Kosten trouwfilm

 

Trouwclip
€1449
6 uur aanwezigheid
Kennismakingsgesprek
Preview van 30-60 seconde
Trouwvideo van 4-6 minuten
Kleurcorrectie
Sounddesign
Muziekrechten afgekocht
1 correctieronde
Levering digitaal en op USB in USB doosje (+ thuisgestuurd)
Inclusief 50 km reiskosten
Extra bij te boeken: lange trouwfilm van +-10 minuten
Neem contact op

* Mint Deer Videoproductie neemt 50km voor eigen rekening. Daarna kilometer en reistijd vergoeding: 0,50 euro per gereden kilometer.

 

Je hebt al een trouwclip vanaf 1449 euro. Dit gaat om een aanwezigheid van 6 uur en je krijgt dan een clip van 4-6 minuten. Meer uren zijn uiteraard mogelijk. Jullie krijgen de video digitaal en in een mooie verpakking thuis gestuurd. Willen jullie liever naast een korte clip van 4-6 minuten ook een langere trouwfilm? Dan kan dat uiteraard ook! Ik maak dan graag een offerte op maat voor jullie. Alle trouwclips hebben één correctieronde, waarin kleine aanpassingen in de edit gemaakt kunnen worden. Ook bestaat er een mogelijkheid voor een extra videograaf.

Eerste reactie op de trouwclip van een bruidspaar

Gegarandeerd dat jullie met een grote big smile jullie trouwclip terug gaan kijken, misschien komt er zelfs een traan bij 😉 Wat ik zeker weet: 1x de film bekijken? Dat gaan jullie niet doen. Jullie zullen de film meerdere keren willen terug zien en er nog jaren van genieten! Kijk mee hoe Elin en Wesley de eerste keer hun trouwclip bekeken (en dat was zeker niet de enige keer die avond):

 

Extra optie’s videografie bruiloft

  • Same day edit. Op jullie dag direct de eerste (ruwe) versie van de trouwclip laten zien aan de gasten? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Drone shots. Ik werk samen met diverse drone-videografen, waarmee we jullie trouwclip kunnen voorzien met beelden van grote hoogte! Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Fotografie. Ik werk met diverse fotografen samen. Zo zijn wij goed op elkaar ingespeeld en kunnen jullie dag vastleggen op zowel foto als video! 1 van de fotografen waar ik vaak mee samen werk is Evelien Hogers (Evelien Hogers Fotografie).
  • Trouwen in het buitenland? Dat moet natuurlijk op video worden vastgelegd! Ik reis graag met jullie mee. Vraag een offerte op maat aan via het contactformulier.

styled-shoot-hotel-new-york

Neem even contact op om te kijken of jullie trouwdatum nog vrij staat.

Bekijk hier nog meer trouwfilms.

 

Ja, ik wil weten of mijn datum nog vrij is!