Trouwfilm Yvonne en Hans (videograaf bruiloft)

Geplaatst in: Uncategorized | 0

15 oktober 2015 mochten Yvonne en Hans elkaar het ja-woord geven en wat was de dag mooi! Ik kwam aan in Den Haag waar het al druk was met familie in de woonkamer en de hond die ook erg blij was mij te zien. De fotograaf kwam vlak daarna binnen en de visagie ook. We konden beginnen!

Op de zolderverdieping maakte Yvonne zich klaar. De bruidsmeisjes hun haar en make-up waren al grotendeels klaar dus het was tijd voor Yvonne. De spanning begon je nu toch wel in haar ogen te zien, ook al riep ze meerdere malen dat ze er alleen maar ontzettend veel zin in had. Ook Hans, die beneden zat, had er ontzettend veel zin in en was eigenlijk helemaal niet zenuwachtig. Een ontspannen sfeertje dus! Nadat Yvonne en Hans zich hadden klaargemaakt was daar dan hét moment: Ze mochten elkaar voor het eerst zien. Hoe verliefd en blij ze naar elkaar keken, daar smelt zeker iedereens hart van!

Vervolgens gingen de twee weg met de TukTuk, op weg naar de fotoshoot locatie in Delft. Dit was in de prachtige watertoren in Delft, die meerdere verdiepingen had, die ieder zijn eigen stijl heeft. Daar hebben we veel mooie beelden kunnen schieten en konden ook op het dak toen het droog was.

videograaf-bruiloft-yvonne-hans

 

Bij de trouwlocatie aangekomen, het Rieten dak, konden we heerlijk eten. Helaas was het gaan regenen en stopte dit niet meer, dus wat hadden we geluk dat het droog was en we het dak op konden! Na het eten even te hebben laten zakken was daar de huwelijksceremonie, die uiteraard weer vol humor zat: precies zoals Yvonne en Hans. Hoe veel lol ze met elkaar hebben was prachtig om te zien. Na een aantal mooie, toch wel emotionele, speeches waren ze dan echt officieel man en vrouw: het feest kon beginnen!

Bekijk de trouwfilm van Yvonne en Hans hier.

Laat een Reactie Achter