Trouwvideo – Rob & Lotte – bruiloft videograaf

Geplaatst in: Uncategorized | 0

trouwfilm-lotte-rob videograaf-bruiloft-lotte-rob

lotte_rob_publicatie_evelienhogersfotografie (14 van 64).jpg

Op vrijdag 26 mei 2017 trouwden Lotte en Rob samen met hun naasten en natuurlijk hun drie kleine jongens. Op de middelbare school leerden ze elkaar kennen. Deze bruiloft mocht ik samen met Evelien doen (van Evelien Hogers Fotografie), wat het natuurlijk extra leuk maakte! Ik werk namelijk graag samen met Evelien, omdat we elkaar inmiddels goed kennen en extra goed op elkaar ingespeeld zijn.

Deze (grotendeels) DIY bruiloft was mooi aangekleed en had veel zachte pastel tinten. De stijl was een nonchalante bohemian stijl.

Eerste twee videostills hierboven: Mint Deer Videoproductie
Derde foto hierboven: Evelien Hogers fotografie

Rookbommen fotoshoot

Ik had het idee om met rookbommen een fotoshoot te doen, dit geeft een extra gaaf effect. In het mooie natuurgebied hebben we dit idee dan ook uitgevoerd (geen zorgen, geen vlekken op de jurk 😉 ) Dit leverde mooie foto’s en natuurlijk ook mooi videomateriaal op!

lotte_rob_publicatie_evelienhogersfotografie (28 van 64).jpg

Foto hierboven: Evelien Hogers fotografie

Emotionele bruiloft

De gemeentelijke ceremonie werd gehouden bij Kasteel Oosterhof en de kerkelijke ceremonie bij de ontmoetingskerk in Rijssen. Wat deze dag extra bijzonder maakte, was dat de moeder van de bruid ook aanwezig kon zijn. De moeder is ernstig ziek, waardoor er een emotionele lading over de dag lag. Als videograaf natuurlijk dubbel: enerzijds heel moeilijk om zoveel emotie te zien. Vooral tijdens de kerkelijke ceremonie, waarbij er prachtige muziek werd gespeeld, heb ik echt een brok in mijn keel gehad. Anderzijds, hoe mooi is het dat je dit nog kan vastleggen? Hoe mooi is het dat ze op deze dag aanwezig kon zijn? En hoe mooi dat ze het nog altijd kunnen terugkijken?

lotte_rob_publicatie_evelienhogersfotografie (55 van 64).jpg
bruiloft_Rijssen_lotte&Rob_trouwfotografie-320.jpg
Foto hierboven: Evelien Hogers fotografie

Trouwvideo Rob en Lotte

Publicatie The Perfect Wedding – de leukste trouwblog van Nederland!

Met deze bruiloft zijn Evelien en ik op The Perfect Wedding geplaatst! De leukste trouwblog van Nederland 🙂 Bekijk daarop het uitgebreide verhaal.
the-perfect-wedding-publicatie-trouwfilm

Ook interesse in een trouwfilm? Bekijk dan eens de mogelijkheden op deze pagina en neem contact op om te kijken of jullie datum nog vrij staat!

Laat een Reactie Achter