Bedrijfsvideo’s worden vanaf heden gemaakt namens mijn andere bedrijf: Modern Story. Bij Modern Story kun je terecht voor bedrijfsvideo’s, social video’s en social media marketing.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is eigenlijk een must geworden voor elk bedrijf: je kunt namelijk niet meer achterblijven want je concurrenten doen het al. Ook is video op uw website ook nog eens goed voor de Google positie van uw website (SEO). Ga bijvoorbeeld voor een promovideo van je bedrijf of maak inhoudelijke video’s voor je bedrijf. Een voorbeeld van zo’n video is de video van weddingplanner Bazilia van Butterfly Bliss. Deze bedrijfsvideo (videoportret) is hieronder te zien. Andere video’s zijn te bekijken op de portfolio pagina. Een bedrijfsfilm heb je al vanaf 599 euro exclusief btw*, ik maak graag een offerte op maat voor jouw promovideo.

* Exclusief reiskosten, 0,30 euro per gereden kilometer.

Aftermovie

Een sfeerreportage is eigenlijk een aftermovie van een evenement. Dit kunnen verschillende evenementen zijn, van een gezellige bbq tot een festival: alles is mogelijk. Hieronder een voorbeeld van een sfeerreportage. Andere video’s zijn te bekijken op de portfolio pagina. Een sfeerreportage heb je al vanaf 599 euro exclusief btw*, ik maak graag een offerte op maat voor jouw aftermovie.

* Exclusief reiskosten, 0,30 euro per gereden kilometer.

 

kennismaking-tekst

Voorafgaand aan de draaidag houden we een (telefonisch) gesprek ter kennismaking . Hierin worden de wensen besproken die ik later uitwerk in een callsheet. Hierdoor staat op papier wat de wensen zijn en hoe dit gevisualiseerd wordt.

draaidag-tekst

Op de afgesproken datum en locatie zal ik aanwezig zijn om te filmen. Afhankelijk van de wensen zal dit 1 draaidag of dagdeel in beslag nemen.

montage-tekst

Na de draaidag worden de beelden gemonteerd tot een bedrijfsvideo of aftermovie. Van tevoren wordt er besproken wanneer de video af dient te zijn. Bij jullie bedrijfsvideo of sfeerreportage wordt er 1 correctieronde gehanteerd waarbij kleine aanpassingen gedaan kunnen worden.

verzending-tekst

Na goedkeuring wordt de bedrijfsvideo of aftermovie online geleverd en is deze te plaatsen op jullie website of sociale media kanalen.

 

Ik ben enthousiast en wil graag weten wat je voor mij kunt betekenen!

 

Bedrijfsvideo’s worden vanaf heden gemaakt namens mijn andere bedrijf: Modern Story. Bij Modern Story kun je terecht voor bedrijfsvideo’s, social video’s en social media marketing.