Wil jij een blijvende herinnering op bewegend beeld aan de eerste dagen van jouw mooie kindje? Mint Deer Videoproductie legt jouw kindje vast dat resulteert in een korte video van jullie met jullie kindje: de newborn film oftewel geboortevideo. Uiteraard wordt jullie baby vastgelegd en jullie die bijvoorbeeld het kindje nieuwe kleertjes aantrekken of een badje geven. Verder is er plaats voor details zoals de eerste schoentjes, sokjes, geboortekaartjes etc. Het eindresultaat is een video met jullie eerste waardevolle momenten samen. Ook zal de naam van het kindje in de video worden vermeld evenals het gewicht en de geboortetijd en datum. Een nieuwe hippe geboortekaart/video dus! Enthousiast geworden? Bekijk hier dan een voorbeeld voor een newborn video:

 

 

 

Geboortevideo Lola:

Manon heeft op een hele leuke manier bij ons thuis onze kleine meid Lola vast gelegd. Tijdens de opnames konden we heerlijk ons ding blijven doen en volledig ons zelf zijn en heeft ze hele mooie details vast gelegd. Het resultaat kregen we erg snel toe gezonden en we zijn erg blij met de mooie herinnering.

Newborn film Fiebe (review na +- 9 maanden)

Het kleine is zo uniek. Het kleine hummeltje met die zachte bolle hap snap wangen. Ik verlang echt heel erg terug naar die tijd. Voor Fiebe vind ik het later ook heel waardevol. Hoe gaaf is het als je je eigen video hebt met je ouders die nog stralend jong zijn. Dat moet heel leuk zijn. De tijd gaat zo snel, twee keer knipperen met je ogen en hij is een jaar. We kijken de video na zo’n 9 maanden nog steeds regelmatig.

Newborn video Madelief

Een feel good video van ons derde kindje is wat we graag wilden. Na lang zoeken vond ik bij Mint Deer wat ik in gedachten had. Manon kwam in de kraamweek ons gezin vastleggen. Dit ging heel ongedwongen. Manon stond open voor ideeën en er werd rekening gehouden met onze wensen. De newborn video was al snel klaar en is een prachtige herinnering voor altijd!

Hoe werkt een new born video – geboortevideo?

Simpel! Neem contact op voor je bent bevallen, of eventueel vlak daarna. Zodra je bent bevallen hebben wij contact over wanneer de draaidag wordt ingepland. Dit zal zo’n 1,5 a 2 uur in beslag nemen. Vervolgens ga ik aan de slag om de beelden te monteren tot een mooie video die ongeveer een minuut duurt en krijgen jullie 5 videostills van jullie newborn. Als het eindresultaat klaar is (na maximaal 10 dagen) hebben jullie een blijvende herinnering aan de eerste waardevolle momenten van jullie new born en kunnen jullie deze vervolgens delen met jullie vrienden en familie!

kennismaking-tekst

Voorafgaand aan de draaidag voor jullie newborn film bespreken we jullie wensen door via de mail. Hierin worden jullie wensen besproken, waarbij ik tijdens de draaidag rekening kan houden.

draaidag-tekst

Voor dat je bent bevallen of zodra je bent bevallen hebben wij contact over wanneer de draaidag wordt ingepland. Op de afgesproken datum en locatie zal ik aanwezig zijn om te filmen. Ik kom bij jullie thuis en leg jullie eerste waardevolle momenten vast. Dit zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen waarbij er niet te veel geregisseerd wordt.

montage-tekst

Vervolgens ga ik aan de slag om de beelden te monteren tot een mooie newborn film die ongeveer een minuut duurt. Daarnaast krijgen jullie ook 5 videostills van jullie kleine spruit digitaal opgestuurd.

verzending-tekst

Als de montage klaar is krijgen jullie de newborn video en videostills digitaal aangeleverd. Dit is maximaal 10 dagen na de draaidag, tenzij anders besproken.

Kosten newborn film – geboortevideo

Een newborn film (kort) kost 367 euro inclusief btw. Bij het maken van een geboortevideo ben ik zo’n 2 uur aanwezig en kom ik bij jullie thuis. Je krijgt een gemonteerde geboortevideo op muziek van je kleine spruit die ongeveer één minuut duurt en 5 videostills. Er is hierbij geen correctieronde mogelijk (mocht je dit toch willen is het mogelijk tegen een meerprijs). De eerste 50km worden niet in rekening gebracht. De overige km- en reistijd vergoeding daarna is 0,50 euro per km.

Liever een langere video? Voor een kleine meerprijs krijg je een video van +- 2 minuten. Hierbij is er ook de mogelijkheid om een stukje gesproken tekst in te spreken. Denk aan dat jullie omschrijven hoeveel jullie nu al houden van jullie kleintje of een wens voor later. Dit maakt de video nóg persoonlijker en nog waardevoller. Deze video kost 467 euro inclusief btw.

 

Newborn film kort
€ 367
Videografie van +- 2 uur
+- 1 minuut new born film
5 videostills
Digitaal aangeleverd
Inclusief 50km reiskosten
Neem contact op
Newborn film lang
€ 467
Videografie van +- 2 uur
+- 2 minuut new born film
8 videostills
Digitaal aangeleverd
Inclusief 50km reiskosten
Mogelijkheid tot ingesproken tekst onder video
Neem contact op

 

 

Newborn-film-hero-videostill-geboortevideo

Ik ben enthousiast en wil graag weten wat je voor mij kunt betekenen!