Wil jij een blijvende herinnering op bewegend beeld aan de eerste dagen van jouw mooie kindje? Mint Deer Videoproductie legt jouw kindje vast dat resulteert in een korte video van jullie met jullie kindje: de new born film oftewel geboortevideo. Uiteraard wordt jullie baby vastgelegd en jullie die bijvoorbeeld het kindje nieuwe kleertjes aantrekken of een badje geven. Verder is er plaats voor details zoals de eerste schoentjes, sokjes, geboortekaartjes etc. Het eindresultaat is een video met jullie eerste waardevolle momenten samen. Ook zal de naam van het kindje in de video worden vermeld evenals het gewicht en de geboortetijd en datum. Een nieuwe hippe geboortekaart/video dus! Enthousiast geworden? Bekijk hier dan een voorbeeld voor een new born video:

 

 

 

Geboortevideo Lola:

Manon heeft op een hele leuke manier bij ons thuis onze kleine meid Lola vast gelegd. Tijdens de opnames konden we heerlijk ons ding blijven doen en volledig ons zelf zijn en heeft ze hele mooie details vast gelegd. Het resultaat kregen we erg snel toe gezonden en we zijn erg blij met de mooie herinnering.

Hoe werkt een new born video – geboortevideo?

Simpel! Neem contact op voor je bent bevallen, of eventueel vlak daarna. Zodra je bent bevallen hebben wij contact over wanneer de draaidag wordt ingepland. Dit zal zo’n 1,5 a 2 uur in beslag nemen. Vervolgens ga ik aan de slag om de beelden te monteren tot een mooie video die ongeveer een minuut duurt en krijgen jullie 5 videostills van jullie new born. Als het eindresultaat klaar is (na maximaal 10 dagen) hebben jullie een blijvende herinnering aan de eerste waardevolle momenten van jullie new born en kunnen jullie deze vervolgens delen met jullie vrienden en familie!

kennismaking-tekst

Voorafgaand aan de draaidag voor jullie new born film bespreken we jullie wensen even door via de telefoon, skype of via mail. Hierin worden jullie wensen besproken, waarbij ik tijdens de draaidag rekening kan houden.

draaidag-tekst

Voor dat je bent bevallen of zodra je bent bevallen hebben wij contact over wanneer de draaidag wordt ingepland. Op de afgesproken datum en locatie zal ik aanwezig zijn om te filmen. Ik kom bij jullie thuis en leg jullie eerste waardevolle momenten vast. Dit zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen waarbij er niet te veel geregisseerd wordt.

montage-tekst

Vervolgens ga ik aan de slag om de beelden te monteren tot een mooie new born film die ongeveer een minuut duurt. Daarnaast krijgen jullie ook 5 videostills van jullie kleine spruit digitaal opgestuurd.

verzending-tekst

Als de montage klaar is krijgen jullie de new born video en videostills digitaal aangeleverd. Dit is maximaal 10 dagen na de draaidag, tenzij anders besproken.

Kosten new born film – geboortevideo

Een new born film kost 249 euro inclusief btw. Bij het maken van een geboortevideo ben ik zo’n 2 uur aanwezig en kom ik bij jullie thuis. Je krijgt een gemonteerde geboortevideo op muziek van je kleine spruit die ongeveer één minuut duurt en 5 videostills. Er is hierbij geen correctieronde mogelijk. Mint Deer Videoproductie rekent 0,30 euro per gereden kilometer.

Geboortevideo
€ 249
Videografie van +- 2 uur
+- 1 minuut new born film
5 videostills
Digitaal aangeleverd
Neem contact op

 

Ik ben enthousiast en wil graag weten wat je voor mij kunt betekenen!