Weekmenu kookvideo’s

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Een aantal weken geleden vroeg Weekmenu mij of ik kookvideo’s voor hun kon maken. Korte video’s van hoe je een aantal gerechten klaarmaakt. De combinatie video en eten was natuurlijk meteen een volmondige ja. Weekmenu is een website waar je met een soort van Tinder je weekmenu samenstelt. Je krijgt dus bijvoorbeeld 20 gerechten te zien en klikt aan of dit je lekker lijkt of niet. Vervolgens wordt op basis hiervan je weekmenu samengesteld. Ideaal als je geen inspiratie meer hebt maar toch lekkere gerechten op tafel wilt zetten. Er zitten nog allemaal handige opties bij zoals hoe lang je bezig wil zijn met koken.

weekmenu-bedrijfsvideo-kookvideoweekmenu-bedrijfsvideo-bedrijfsfilm-kookvideo

Aangekomen in het mooie huis van Louise met een pracht keuken konden we direct aan de slag. Tess was er ook om te assisteren waar nodig. We begonnen met een heerlijk pasta die we na het koken natuurlijk ook mochten opeten, want ja.. weggooien is zonde en tegen een goed bord pasta zeg ik natuurlijk nooit nee 😉

Na de draaidag komt natuurlijk de edit en dit is niet handig om te doen voor etenstijd kan ik je vertellen, want oh wat ziet het er allemaal heerlijk uit en laat dat nou net de bedoeling zijn!

weekmenu-editen-kookvideo-bedrijfsfilm

Bekijk hier de eerste video:

Laat een Reactie Achter