kennismaking-tekst

Voorafgaand aan jullie trouwdag houden we een gesprek ter kennismaking telefonisch of gewoon bij mij in Haarlem. Hierin worden de wensen besproken die ik later uitwerk in een callsheet. Hierdoor staat op papier wat de wensen zijn en hoe dit gevisualiseerd wordt. Bij een newborn film stemmen we de wensen telefonisch of per mail af.

draaidag-tekst

Op de bij de kennismaking afgesproken dag en locatie zal ik aanwezig zijn om te filmen. Bij bruiloften zal ik mij vooral op de achtergrond houden: het is tenslotte jullie dag. Het is mijn specialiteit om wel op de juiste momenten er te zijn, maar toch niet op te vallen.

montage-tekst

Na de draaidag worden de beelden gemonteerd tot een video. Bij trouwfilms wordt de film opgeleverd binnen 8 tot 12 weken en bij een newborn film binnen 10 dagen.

 

verzending-tekst

Bij trouwvideo’s wordt er 1 correctieronde gehanteerd waarbij kleine aanpassingen mogelijk zijn. Bij een newborn film is er geen correctieronde, of mogelijk tegen een kleine meerprijs. Na goedkeuring worden de video’s online geleverd. Trouwvideo’s worden hiernaast nog op een luxe Mint Deer Videoproductie USB stick in een USBdoosje thuis gestuurd.

Ik ben enthousiast en wil graag weten wat je voor mij kunt betekenen!